Impressum

SimonsVoss Technologies GmbH
Feringastrasse 4
85774 Unterföhring
Germany

Tel. +49 (0)89 - 99 22 8-0
Fax +49 (0) 89 - 99 22 8 - 222

E-mail aan de afdeling Marketing

Directie:
Bernhard Sommer, voorzitter
Ludger Voss

Amtsgericht München
HRB 206574
USt.ld: DE 278231360

Juridische informatie:
Wij controleren en actualiseren de informatie op onze website regelmatig. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen gegevens – ook op korte termijn – zich wijzigen. Daarom aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de aangeboden informatie. Als service voor u hebben wij enkele links naar partners en andere ondernemingen of organisaties op onze site opgenomen. Op basis van een oordeel van de arrondissementsrechtbank in Hamburg uit 1998 moeten wij ons distantiëren van de inhoud van dergelijke pagina's om niet verantwoordelijk te worden gemaakt voor de inhoud van de betreffende pagina waar de link heen leidt. Wij wijzen er dus nadrukkelijk op dat wij afstand nemen van de inhoud en vormgeving van websites waarmee onze website is gelinkt. De inhoud en vormgeving van deze internetpagina's zijn auteursrechtelijk beschermd. Kopiëren van pagina's of inhoud mag alleen met voorafgaande schriftelijke toestemming van SimonsVoss Technologies GmbH, tenzij het verveelvoudigen wettelijk is toegestaan.

Copyrights 2015
SimonsVoss Technologies GmbH, Unterföhring.

Alle rechten voorbehouden. Tekst, afbeeldingen en grafieken en de vormgeving ervan op de website van SimonsVoss vallen onder de auteurswet en andere beschermende wetgeving. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële redenen worden verveelvoudigd, gedistribueerd, gewijzigd of aan derden toegankelijk worden gemaakt.

Neem a.u.b. ook onze Algemene Voorwaarden in acht.

SimonsVoss GmbH ondersteunt gecodeerde communicatie via e-mail en exploiteert een eigen PKI. De gebruikte certificaten zijn ondertekend door een Root Certification Authority (CA). Wanneer u deze Root CA vertrouwt, dan kunt u het openbare gedeelte van deze Root CA als betrouwbare stamcertificeringsinstantie in uw e-mailsysteem importeren.

Digitale vingerafdruk van het certificaat overeenkomstig SHA1:
D98F 14EF 9E4C 77EA 4E15 3849 3BD1 E65A 0872 01F7